Hari Ini Dalam Sejarah..

huuu…hari ni mmg la satu hari dalam sejarah..pagi tadi dalam pukul 3.25 am camtu aku bangun la as usual nak masak untuk makan sahur…tak tau la kenapanya hari ni aku terlupe plak nak letak bantal kat tempat aku tido tu…En. Alif sekarang ni tido memang lasak…bergolek sane..berguling sini…huu…kitorang pon dah da kena tido melintang da..agak tak selesa laa…lagi2 la dak p…sian..alif la yang selesa abes dok bergolek2 tu..

tapi nak di jadikan ceritanya..disebabkan aku dok mamai2 dan lupe nak letak bantal tu..Alif pon bergolek la sesukanya sampai ke bawah katil…huuu…aku masa tu dok tengah masak2..terkejut gak la aku dengar..kuar gle bunyi dier jatuh…alhamdulillah takde ape2…benjol ke biru ke sume takde…maybe Alif pon rasa cam mimpi jek kot…hehehe..dier nangis kejap jek..then dier sambung balik tido…

owh..alang2 ni aku letak jek la gambo En. Alif..:D Gambar ni takde la terbaru ke per..ntah bulan lepas kot..huu…

Alif pakai bandana??

Alif pakai bandana??

Ntah ape la yang menarik sangat tu?

Ntah ape la yang menarik sangat tu?

Bandana da transform...

Bandana da transform...

Gaya model napkin terkini!

Gaya model napkin terkini!

written by beba

6 thoughts on “Hari Ini Dalam Sejarah..”

  1. iefa

    oalallalal tiannyer bucuk2 untiee…ko siap sediaa laa toto ker…bantal duduk besar tuh ker…aper2 kt bawah katil ko…
    maisarah pon 2 3 kali penah kene…hahahahhah skalik takde lapik…yg len tuh seb de lapik..lasak bebebo…hihihi

  2. beba Post Author

    @kiki okeh..nnt aku cakap la..tapi target nak bukak 09.09.09 kot..cam cun jek..hahaha…gambo rantai tu pon tak amik lagi..go go go beba!! huu..aku ni memang ala2 lembab sket buat kije..huuu..

    @yaz feymes la tu di no 36 lorong inanam laut 9..hahahah..insyallah balik 2 hari b4 raya..hohoho..mak alif nak makan ketupat ngan kuah kacang terbaek!!

    @pips umah aku takde toto laa..bantal besar pon cam takde jek..hehehe…

Please let me know what do you think about this post. :D