Hadiah custom made untuk mak di Hari Ibu haritu…

Mak ai..pejam celik pejam celik..dah 2 minggu rupenye aku tak update blog ni ek..lama sungguh…mesti kalau ade yang masuk blog aku cam boring jek tengok aku tak reti nak update2 kan..hahaha..

kay la..actually nak kata busy tu tak pon..cuma ada gak la cousin aku datang melawat hari tu..so cam excuse jek kot..heheh..more to takde mood sebenarnye nak mengupdate…hopefully pas ni datang balik mood…

so sebagai mukaddimah setelah 2 minggu tak update ni aku nak tunjuk kat korang ape yang aku kasi kat mak aku time Hari Ibu yang sebenor2nye time awal bulan ni hari tu.. 😀

Jeng jeng jeng…

custom design mother's day mug

Custom design Mother’s Day Mug! and semestinya aku order from HeartBeat la kan..mana lagi.. 😀

Design dier aku saje2 jek kasi matching ngan current theme blog aku ni..hehehe…cantek tak? Bulan depan kena wat lagi satu ni..untuk Ayah aku plak la kan..sempena Father’s Day plak…plan aku nak buat matching design cuma tukar gambar, wording and warne jek laa.. 🙂

Baru la cam couple’s mug gitu..ye tak?

mothers-day-mug-custom-personalized-mug

bawah tu aku letak nama adik beradik kitorang plus dak p and alif sekali..hehehe…jangan tak tau plak..adik beradik aku termasuk aku as the eldest ade 7 orang tau…

kat bawah ni full design yang aku buat…

mothers-day-mug-design

ok laa..itu saja untuk hari ni…pasni dak p ajak pergi jalan2 kat Suria Sabah plak…nak gi carik sandal aku yang dah lama carik tak jumpe2 gak yang muat…huuu….

nnt nak kena wat special post pasal tu..dilema mokcik berkaki bosa! hahaha…

p.s: Kredit to my brother Pakcik Yas for the pictures…masa mug ni sampai aku dah pon selamat kat KK..so tak sempat nengok life..

written by beba

Incoming search terms:

  • hadiah hari jadi ibu (115)
  • hadiah hari jadi untuk ibu (77)
  • hadiah harijadi untuk ibu (52)
  • hadiah untuk hari ibu (25)
  • hadiah untuk hari jadi ibu (22)

3 thoughts on “Hadiah custom made untuk mak di Hari Ibu haritu…”

  1. Pingback: Cashing out Nuffnang and Heatbeat earnings.. | Habibah & Anas

  2. Pingback: Cashing out Nuffnang and Heatbeat earnings..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>