Gi makan Family Breakfast Box kat McD..sedapnyer!!

Cerita lama wei~~ tapi cam baru teringat nak transfer gambar En. Alif tengah menghenjoy burger dier tu from henpon dak p…ye laa..sejak takde camera ni cam dah tak banyak sangat dah nak diceritakan..hehehe..nak buat post cerita2 kontroversi kang ade jek yang tak puas hati nanti…hehe.. 😀

breakfast-mcd-family-box

Alif ngan pyjamas jek terus gi McD..hahaha..tapi memang best la Family Breakfast Box McD ni…menjilat jari wooo…specially pancake dier..mmg favorite aku la tu..and yang sausage McMuffin with Egg tu..woohoo..sambil dok menaip ni cam jadik lapar plak rasanya..hahaha..

kay laa..tu jek..sekeping jek gambo sudah… :p

written by beba

One thought on “Gi makan Family Breakfast Box kat McD..sedapnyer!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>