Fluff Mail!! Sampai jugak akhirnya.

20140806-072322-26602323.jpg

Hohoho. My first time beli wrap from oversea ni. Little frog ni asal kat Poland. Sepatutnya wrap ni sampai before raya. Wrap raya la kengkononnye. Tapi ntah camne ntah lama lak lepak kat Kastam. Sampai KK on 25th July. 26th da tak hantar pon barang. Lepas raya baru dia nak hantar. Huuu. So baru lah dapat sebab time diorg hantar kat umah kitorang kat kampung lagi beraya.

Jadinya this is my first shortie wrap. Since my base size is 6. So aku beli size 4. Wrap ni namanya Brown Pyrope. Panjang for a size 4 is 3.6m. Dok raba2 wrap ni macam lagi lembut kot to the touch banding dengan Jumpsac Bowwow Rainbow aku tu time baru sampai. Anyway middle marker wrap little frog ni comel je. Hehe.

20140806-074742-28062338.jpg

Tak test pon lagi ni. Nak kena basuh dulu and then tengok balik tutorial camne nak lilit. Hahaha. Yang aku ingat nak buat FWCC and FCC je.

Lepas ni nak belajar buat Double Hammock and maybe Rucksac ke ape namanya and maybe satu jenis hip carry. Harap2 En. Azri kita memberi kerjasama. Hehehe.

Satu lagi tu aku beli carrier bag untuk wrap, beli yang Sandy Agate II. Nasiblah tak beli wrap in Sandy Agate II sebabnya aku tengok macam da lebih kurang sama je pulak macam Bowwow Rainbow. Hehehe.

20140806-075246-28366432.jpg

Itu je kisah royan wrap aku untuk kali ni. Hehehe.

written by beba

2 thoughts on “Fluff Mail!! Sampai jugak akhirnya.”

    1. beba Post Author

      salam, ha ah beli direct from LF..saya amik yang murah tu..bab berapa lama tunggu tu tak ingat lak. few weeks gak..sepatutnya dapat dalam 2-3 weeks gitu..tapi dah balik kampung semua kan..baru gi amik mende tu..so jadik la lama..lgpon mcm lama gak kena perap kat kastam kot.. 🙂
      Anyway love your blog template..buat macam terasa nak tukar lak template sendri..hahaha..ngade lebih.. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>