diorang dah balik kajang..huu…

baru jek malam tadi my parents and 3 adik aku..renamonte, pashir and ciki balik ke kajang semula. Flight bertolak dalam kol 8 lebih and baru jek tadi diorang sms, alhamdulillah semuanya selamat sampai ke LCCT and dah pon dalam kereta on the way home to kajang. Adik aku yang ke-3 pakcik yas yang jemput kat airport.

ape2 pon..gambar2 still belum transfer..so nanti2 akan aku update pasal holiday diorang kat sini.. 😀

kay laa…da malam…letih ni..nak rehat.

p.s: kesian en. Alif selsema plak..lama sangat berendam dalam kolam air panas poring kot…huu…

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D