Dating berdua di 1Borneo

Petang tadi aku and Alif berdating kat 1Borneo. Gi makan KFC sama2..jalan2 tengok barang sama2..beli pencuci botol alif yang baru sama2…and gi carik game XBOX baru sama2… :p

tapi malangnye..takde gambo..sebab camera tak charge bateri nye…

half way berdating..sambil jalan2…tengok2 en. Alif dah lentok2..rupenye dah tido daaaa…so kasi dier baring..aku pon jalan2 lagi laa…carik barang sket..untuk En. Anas..huu..

tadi dah test game baru…

 

dynasty warriors strikeforce

game baru ku... 😀

mmg lain dari dynasty warriors series yang before this..dier cam dah jadi cam ala2 devil may cry gitu kot..ada upgrade2, kena kumpul materials etc..menarik gak laa…and of course yang baru ni ade fury mode la pulak..cam super saiya plak…nice~~ (mesti renamonte and pashir jeles..hohoho…)

 

 

written by beba

3 thoughts on “Dating berdua di 1Borneo”

  1. Pingback: Aku ditinggalkan suami…..huu.. | Habibah & Anas

    1. beba Post Author

      biar betik bai!! sape beli plak tu? sempena kamu dapat bonus ke? hahahaha..bule2..nnt balik angkut skali..kasi chann korang main..hahaa..

Please let me know what do you think about this post. :D