Dak p turns 30…

Tahun ni kami dua2 pon dah melangkah masuk ke angka baru…tapi aku belom lagi lahh… lagi dua bulan baru upgrade naik 3 series..

Tahun ni memang aku takde wat ape2 spesel pon untuk dak p…kesian en. laki saya..huu.. tp PIL ajak makan-makan kat restoren ape ntah nama kat sipitang. and taraaaa..siap ade kek lagi..hehee..

dak p turns 30 -cake

Gambar yang ade kat aku ni je lah pon..hehe.. Alif mana ntah..malu2 lak nak amik gambo..so takde la gambar dia kat sini.. :pdak p turns 30 - family

Yang kat bawah ni plak..saje je..haha..collection gambo pasport dak p…evolution…hahaha…  dak p turns 30 -evolution

Ok lah..itu je cerita pendek pasal sambutan birthday dak p yang tersangat lah simple..bini pon tengah sengkek sooo..maybe next year la ek..saya bagi hadiah special sket kat awak..hehe..luv u dak p.. 😀

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>