Cuti minggu ni dok umah je la nampaknye…

Hari ni laki aku dok nak pergi panjat Gunung Kinabalu lagi..ada kali ke-4 dah kot dier naik ni…benda alah ni company punye event..so dier pon cam jadik AJK keselamatan ke cam gitu laa..tapi tadi sms kata cam nak demam..tak tau la dier naik ke tak esok…

Aku pulak rasanya bule ke kalau nak naik Gunung Kinabalu ni? hehehe..cam tak kompiden jek..stamina langsung takdak..exercise sangat la takde..bukan kurang ye..tak ade..apa la nak jadik..tak mengamalkan gaya hidup sihat aku ni..huu~~ but at least nama aku dan naik atas Gunung Kinabalu dah…hehehehe..

naik-gunung-kinabalu

p.s: nak makan pe esok ek..?

written by beba

Incoming search terms:

  • GUNUNG KINABALU (50)

3 thoughts on “Cuti minggu ni dok umah je la nampaknye…”

    1. beba

      hehehe..nama jek laa..orang nye berat sangat nak ke atas tu..lagipon sekarang ni nak naik gunung tu cam mahal gile da sejak tukar management..

      kalau nak naik dlu time muda2 time anak dara hari2 gi gym bagai..masa tu kompiden la kalau orang ajak naik pergi jek..hahaha..skang ni cam ragu2..

Please let me know what do you think about this post. :D