cousin ku sudah beranak..

semalam baru jek aku dapat berita ni..mak aku call bgtau..dier kate cousin aku si yati da beranak da semalam..kena operate..mmg cam mengejut pon..sbb kalu ikotkan cakap si aboy (suami si yati) due baby diorang awal bulan 12..so kirenyer baby tu lahir 3 nov 2008..kalu xsilap aku mak aku cakap petang..dalam pukol 1…

mak aku kate si aboy ade call kat umah..tp masa tu mak xde..so yg jawap si kinah..xkan la aboy nk citer kat kinah lak camne yati…bukan nyer budak tu tau ape2 pon..hohoho…so mak dapat cite pon kat nenek..so cam xbape terang gak la citernyer..mak kate hari ni dier n nenek nk g melawat si yati..skang ni dier kat hospital serdang..xtau la diorang nk pegi kol bape..tgh hari ni la kot..so pasni bile da dapat cite penuh baru aku update lagi la pasal cite cousin aku ni..huu..

p/s: it’s a girl! 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D