Contest Wajah Seiras Finalist..yeay!

SW014 - Vote for Us!

SW014 - Vote for Us!

Kitorang berjaya masuk final untuk Contest Wajah Seiras yang aku pernah post before this kat sini. Hohoho..pada kawan2 ku…Kalau korang bace post aku ni…tolong la cepat2 ye Vote for Us! Cara-caranya…korang pergi kat Post UmmiAbbiQis..then leave a comment kat post tu…

Korang boleh pilih 2 orang peserta..salah sorang tu make sure aku la ek..hahah..my code is SW014…saya ulangi SW014 ye…yang lagi satu tu..suke hati korang la…hahaaha…korang pon mesti rasa Alif ade rupe cam aku gak kan? so ape lagi…Vote for Us!…hohoho…

anyway..please follow this guideline tau…kang takut tuan rumah marah plak kalu dok vote pelik2 kat comment dier..hehe..:p

  • no anonymous voting
  • pilih 2 peserta sahaja..jgn lebih2..and jgn vote orang yg sama..i.e: SW014 & SW014..
  • undi sekali je ek..
  • formatnye : SW014 & SWxxx

Ok kawan2…jgn lupe…SWundi lah saya ye!! hohoho..:p

written by beba

8 thoughts on “Contest Wajah Seiras Finalist..yeay!”

Please let me know what do you think about this post. :D