cam dah ada habuk pulak….

fuuuhhh…fuhh…tiup habuk..

uhuk…uhukk…hailaa….

lama gak dah tak update blog ni…cam kurang mood..hahaha…

ada benda nak cite…

cerita di hari krismas….

bukan sambut krismas…

tp berhepi2 di hari krismas..dah kata pon cuti..hehehe..

orang kajang pon dah tanya mana gambar latest en. Alif..

jap lagi upload gambar dak kecik tu..

jangan kasi dier gigit korang ar..saket nnt..ada gigi kapak kat atas tu 2 batang..

cam ada project besar…tp yang tukang bagi kerja nye cam lambat tol kasi respond..pecite..huu..

latest news on contest i’m yours, alhamdulillah, tersenarai as finalist kat ketiga-tiga kategori yang kitorang masuk..heheh..harap2 menang la ek..at least satu..hehehe..

written by beba

5 thoughts on “cam dah ada habuk pulak….”

Please let me know what do you think about this post. :D