busy sangat ke?

lama gile wei tak update blog…bukak laptop pon cam malas jek..haaahaha..kalau duduk2 tu memang rehat habis laa…kira holiday betul la ni..heehehehe..tapi memang tak duduk rumah sangat pon..sehari jek hari tu stay umah..rehat…ehhehe..kalau tak memang keluar jek…jumpe kawan la..nak jumpe sedara laa…cuti pon bukannye lama ye tak?

busy

 

so pasni tengok la kalau rajin nak update ape2..hehehe…kalau takde tu maybe pas kitorang dah balik KK la kot..time tu mmg la takde ke mana dah..dok umah jek… :p

kay laa…hari ni gi umah nenek nanti..petang kot..so pagi ni…ntah laa..rehat kot..semalam kitorang ke Muar..gi kawen member aku..ex-housemate masa dok cyberia dlu2…dier last la tu yang kawen antara housemate kitorang..yang lain dah beranak dah..yang sorang tu maybe dah beranak kot..hahaha..aku pon dah lama tak check FB…berita kawan2 ni mostly dapat from FB jek laaa…  😀

kay ler..cam panjang plak…

p.s: sejak balik ni asik makan jekk….

written by beba

Incoming search terms:

  • busy (118)

3 thoughts on “busy sangat ke?”

Please let me know what do you think about this post. :D