Bonus Akhir Tahun..

Hari ni selamat la sampai Bonus Akhir Tahun aku..hehehe..

dell-laptop

ni la main items nye..heheh..baru sampai hari ni..yang accessoriesnye (gambar kat bawah ni) dah sampai 2-3 hari lepas dah..but takle nak buat pe la kan..sbb accessories jek..hehehe..

dell-laptop-accessories

tengok kotak jek mesti korang bule teka kan?? hehehe..yang penting aku tersangat la hepi ni…thanks so much dak p.. 😀

nnt kena wat operasi install segala software yang aku mmg guna pastu nak transfer semua files yang ada dalam laptop ni..tak tau la camne nak transfer banyak2 gigs ni..

p.s: skang ni tengah tengok drama korea. Tajuk dia ‘Personal Taste’, citer romantic comedy la..cam biasa..heehe..tapi Lee Min Ho sangat comel..i like.. :p

written by beba

5 thoughts on “Bonus Akhir Tahun..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>