Best sangat sampai blog pon dah terabai..

hai laa…mmg cam dah terabai terus rasanya blog aku ni..hehehe..

hari ni ingat nak habiskan terjah semua entry ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway. Esok last dah ni..tak pon esok la all-out terus habis kan semua..then boleh la terus keluarkan result..

Sila lah korang yang rasa2 tak cukup syarat tu lengkapkan ek..aku rasa cam dah simple dah instructions tu..tapi still ada lagi yang tertinggal or tersalah etc..for example the link to heartbeat.my tu. Ramai yang tak letak full link: http://heartbeat.my/?rid=2571 macam yang aku tulis dalam syarat..link tu kena exactly cam yang aku specify..kalau tak disqualified nnt.. :p

Tu jek la plannye..ala2 sekali ngan blogwalking la tu..hehe…

blogwalking

pic from google

as for hari ni memang lepak kat umah jek..hehe..dak p baru jek balik KK semalam..sian dak p keseorangan kat KK…nnt kitorang balik ek dak p.. 😀

esok baru keluar gi KL..gi ngan mak and siti (awek adik aku yg dah merangkap menantu tak rasmi..hehe) gi kat jalan T.A.R tu..and singgah semua house gak rasanya..mak aku nak beli barang dier…

so sampai 14hb July ni memang kurang la kot update kat blog aku ni..nak maximize time with family kat kajang ni..and berehat kaw2 punya..hehe..nama pon holiday..tapi kalau dak p ade mesti lagi besh..

miss you dak p…muah2.. :p

written by beba

2 thoughts on “Best sangat sampai blog pon dah terabai..”

Please let me know what do you think about this post. :D