Berkreativiti dengan Wacom Bamboo Pen & Touch

image

Happy sangat2 ni..hehehe

Akhirnya dapat gak beli Wacom Bamboo ni..cam agak lama gak la teringin..tp tengok2 jek kat internet..pastu last time balik Kajang, adik aku si Sakinah tu beli sebijik..cam lagi membuak la rasa nak jugak tu..hehe..

Pastu cam carik gak kat KK..tapi ada yg medium size jek..aku just nak yg small jek..

Semalam gi beli kat LowYat..kat All IT..dapat la sebijik Wacom Bamboo small size ni dengan harga RM 399 ?.. belum try lagi pon..semalam balik da lambat..

Pas gi da beli Wacom Bamboo ni kat LowYat kitorg gi KLCC..gi Kinokuniya..as always..perhentian wajib time balik Kajang..hehe..tp malang sungguh nasib aku, tak de plak buku yg aku carik tu…huu..keciwa ~ but dpt gak la 2 buku..heheh..then Alif pon dapat satu buku cerita dia..

image

Pastu malam plak gi beraya..kat shah alam..sampai umah pon kat kol 11pm kot..

Kay la..tu jek update kali ni..hehe..

written by beba

Incoming search terms:

  • harga wacom di malaysia di mana (1)
  • loyat jual wacom (1)

3 thoughts on “Berkreativiti dengan Wacom Bamboo Pen & Touch”

    1. mizskaka

      Khairul..saya ada bamboo pen nak let go.. Nak x? Nak jual cuz nak pkai duit.. Kalo area shah alam kita boleh jumpa cuz saya pon area situ jugak.. utk serius buyer only..msg 01139344561

Please let me know what do you think about this post. :D