Bercanda di pasiran pantai~~ berdua..eh..bertiga..

Last weekend kitorang berjalan2 di pantai Tg. Aru..saje2 jek..amik angin petang..cam dah lama plak tak jalan2 kat pantai…

This time pergi Alif memang hepi btol dok main2 kat gigi air tu…

jalan-jalan di pantai tg.aru

ni normal laa..kalau pergi pantai mesti la sebok nak tulis2 kat pasir kan..haahaha..sepanjang kitorang jalan tu..belambak2 tulisan2 gini kat tepi2 tu…

alif dan ayah jalan2 di tepi pantai

mule2 kat tepi2 jek…lama2 makin lama makin dekat ngan air…hehehe..

pantai tg. aru

sunset at tg. aru beach

sunset at tg. aru beach..hehe..nice~~ tapi belum sunset btol2 lagi laa..heheh..terang lagi..

jalan2 tepi pantai

ni la nasib tukang amik gambar…ade gambar tapak kasut jek..haahhaa..sebenarnye tak plan pon nak pegi pantai..tu yang aku pakai wedges tu..gile letih wei meredah pantai pakai kasut tinggi ni..kenapa aku tak bukak jek..? ntah laa..hahaha..

tapi cam ala2 exercise gak la kot jalan2 tepi pantai ni..memang letih laa..

hehehe..tu jek la..actually ade aku amik video Alif dok hepi2 main air..tapi malas nak convert..nnt2 la kalau rajin upload kat FB.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • jalan berdua di pantai (1)

4 thoughts on “Bercanda di pasiran pantai~~ berdua..eh..bertiga..”

    1. beba

      @usagi nana hehee..saya ni kalau diikotkan bukan orang yang suke pantai sangat..hehehe..saya lebih suke sungai la..kalau gi mandi laut ke pe ni..kulit sensitip..kejap jek kang dok melecet..

      tapi kalau setakat jalan2 tepi pantai time petang2 tu ok jek..hehehe..nice~

Please let me know what do you think about this post. :D