Beba kembali bersiaran..akhirnya!!

huuuu..sorry sangat2…ini semua rasanya angkara streamyx..kata adik aku en.boyem (pakar networking) tmnet ada problem routing ape ntah..gitu la..so mmg kena tunggu diorang jek..

semua website cam facebook, yahoo etc..mostly yang hosted abroad cam aku bole masuk. Cuma yang hosted in Malaysia jek kot takle masuk…

aku dah call tmnet jumaat lepas..baru hari ni problem resolved..walopon diorang kata dalam 24hours tapi tu 24hours masa bekerja jek la kot..huu…

so kepada kengkawan and peserta2 my ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway…hari ni gak akan aku post kan resultnya..kejap ek..

hohoho..3 hari tanpa blog ni tak besh gak..hehe..nak blogwalking pon takde mood..so mmg effect sangat gak kat traffic blog ni..heheh..menurun 50% dari biasanya..

berserabut

muke 3 hari tak update blog..hahaa

haha..takde la..disebabkan dah takle masuk blog tu…so masa2 tu telah pon digunakan untuk jumpe2 member etc.. 😀

kay la..nak gi siapkan semua bahan untuk announce result GA yang dah lama tertangguh…tungguu…..hehe…

and sangat2 sorry (sila salahkah streamyx..hehe..:p)

written by beba

4 thoughts on “Beba kembali bersiaran..akhirnya!!”

  1. Pingback: Result ‘Happy Birthday to Me’ Giveaway!! | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D