baru balik dari melencong…

dah lama tak update..dah berapa hari gak la kan..bukan pe..my parents and adik2 datang sabah..yeay! hohoho..so dari sebok memblog ni baik la berbonding2 ngan family kan.. 😀

esok diorang dah nak balik..flight malam dalam pukul 8pm lebih..huu…pasni tinggal la kitorang bertiga balik..

whatever pon..lepas ni aku update aktiviti kitorang nanti.. 😀

p.s: hepi..hepi…hepi.. (letih pon ade sket..huu)

written by beba

5 thoughts on “baru balik dari melencong…”

    1. Beba

      hehe..mesti la family first..sape lagi nak di firstkan? ye tak? hehee.. 😀

      baru tak baru sgt la..hahaa..diorang beli tiket da lama da..tahun lepas..masa tu murah sgt2 lagi airasia ni..skang ni mmg da naik btol dah harga..huu…

      dlu dapat rm435 for 5 person pergi balik..mananye tak berbaloi2..skang ni cam jgn harap la kot nak dapat..huu

Please let me know what do you think about this post. :D