banyak yg nak diceritakan tapi….

Tunggu la alif besar nanti..dier pon nak jadi SuperBaby!

Tunggu la alif besar nanti..dier pon nak jadi SuperBaby!

hai laaa..lately ni cam tak sempat2 la aku nak post kat blog aku ni…dalam kepala ni byk gak la yg nak diceritakan..tp tu laa…dok bz2 la plak..hehe..

so quick update on En. Alif..dier ni skang dalam sesi membesarkan diri…punya la byk dier minum skarang..rasanya mcm aku pam 2 botol..dier pegi minum 4 botol..aiyo..camne ni En Alif..bahaya2…before this masa dalam pantang dlu pon ade dier buat camni gak skali..mmg aku dok risau2 da time tu…mak aku siap da stand by beli FM lagi..jenis pe ntah..mahal tol..tin kecik jek RM25+ huu…tp aku berjaya la go through masa kritikal tu…hehe..hopefully kali ni pon boleh gak la…hehe..

promo sket ( walopon aku tak kan untung satu habuk pon..huu) sally.com.my skang ni ade wat sale 5 items for RM60..banyak gak la romper2 9M yang cute…mmg aku da masuk2kan da kat dlm shopping cart aku tu…tp pikir2 balik…huu….aku nak balik kajang tgh bulan ni..xkan la nak abeskan duit tu..huu..skang pon da tinggal sket da..ntah ape ntah aku buat ngan duit tu…huuu….

Alif skang ni pon da panjang da..dan sedikit tembam yg comel..hahaa..ade ke Peah kate Alif kurus…huu..kan ade Drumstick sedap tu..hahaha..:p Lagi satu…alif pon da muat da pakai kasut size 1 dier tu..hohoh..cumel jek pakai kasut…skang ni baru jek ade 2 pasang kasut…stokin pon da byk yg ketat…huu..kena bli baru la nampaknye…

p/s: En. Alif dah 4 bulan!! yeay…

written by beba

2 thoughts on “banyak yg nak diceritakan tapi….”

  1. beba

    hohoho..wah..sudah maju berblog-blog..hohoho..bagus2..nnt aku da tgk da aritu kejap..nnt aku datang lawat2 slalu..

    mana ade bli byk laa..aku rasa banding ngan org2 lain yg aku tgk kat blog..baju alif la yg paling sikit..huu…

    ni pon nk carik stokin baru kot…da ketat2 da sume..sian alif pakai stokin ketat..huuu…

    da tak muat xpe..bule simpan..untuk yg akan datang..hahaha..

    p/s: alif pernah pakai baju aku..pakcik ngan makcik dier..haha..mak aku simpan..ade lagi tu…:p

Please let me know what do you think about this post. :D