Bag Doraemon..

Beg SEED hitamku...Thanks dak p..:D

Beg SEED hitamku...Thanks dak p..:D

hohoho..skang ni aku da ade beg doraemon! Agak baru la belinya beg ni..tak sampai sebulan lagi umurnya..kot..:p..hehe….aku mmg da agak lama gak nak beli beg besar ni…ade gak la dok usha2 2-3 kali kat padini concept store tu…tp sbb duit pon agak kureng..sebok dok beli benda lain…beli baju alif la etc..so benda ni pon cam tak terbeli2….asik tunda2 jek..then masa kitorang dok jalan2 kat 1Borneo..tetibe dak p cam cakap..

jom la pegi beli beg besar yang awak nak tu..

lebih kurang camtu la ayat dier..hehe..aku cam tak berapa ingat plak the exact phrase yang dak p gune..:p so aku pon cam…wohh..semangat terus..hahaha..so kitorang pon pegi balik kedai tu..tp cam tak sure plak yg mana aku tgk dlu tu..hahaha…so last2 aku pilihlah beg SEED warna hitam…hohoho…beshnyer…..:D

Sekarang ni..kalau pergi memana and aku rasa cam payah jek nak bawak 2 beg asing-asing untuk barang alif…aku just bawak beg ni..memang penuh la aku sumbatkan semua yang boleh..hehehe..tapi rasa2 nya macam aku dok bawak ni merata2 jek..da tak pack da bag lain…hahaha…lagi senang sebenarnye dok sumbat satu beg ni..nak bawak pon senang satu jek…hehehe…nak tau ape yg aku sumbat kat dalam beg ni….haa..tgk gambar kat bawah….

Barang2 yang disumbat dalam beg SEED ku...

Barang2 yang disumbat dalam beg SEED ku...

hohoho…bole la digelar as beg Doraemon kan? :p

written by beba

Incoming search terms:

  • padini bag (10)

12 thoughts on “Bag Doraemon..”

  1. ajan

    sama la tu.
    aku beli satu bag besar dekat vincci.. and bag tu la aku kendong merata-rata sekarang.

    Penuh barang kimi je, pampers, baju spare, wipes, lotions, blanket (sebijik macam alif nye!), stokin spare, topi… mainan dia pun ade!

    Aku nye dalam satu pouch aje.. wallet ngan handphone. Teehehehe.

  2. mama maisarah

    saye setujuuu saye setujuuu..hahahha aku pon ske bawak beg beso2…sumbat jek smue pampers dlm tuh…tp susu tetap bekas lainn…tk berani tanggung risiko tumpah…hahhahahah

    P/s : Bibss got fes paedd tk berape syor kan pakai bedak debu tepuk2 pakai span tuh..sbb t debu2 masuk g dlm bdn babyyyy…info jek yek =D

    lagik 1…wey aku nyer fenster rupenyer ader group aper tah name…duk jual2 pearl2 rantai2 brooch2 nih…huhuhuhu luper ler namenyer…cemner tah terjoin dfulu..

  3. YaZ

    huhu..lain kali beli warna biru..baru doremon..kuikui..xpun bagi nama..bag macam2 ada..bag astroX 😛

    P/S kiki..itu zaman kuno punya e-mail tuh..camner leh ketinggalan zaman nih..dah tahun 2009 nih..huhu..

  4. beba

    hahaha…tu la..senangkan main sumbat jek sume ni…xpayah la nk susah2..:p

    pips: ye ke..aku slalu jek pakai yg tu masa tukar diaper…da tu nk pakai per? huu..xkan xbedak kot? frenster aku pon ade…huu..dlu orang tu cam dok add2 sume org..hahaha..nnt aku wat gak la skill tu..:p weh..yg ko kate rantai panjang2 segala tu kat sane jual berapa hengget?

    kiki: aku mmg da lama la tak gune emel tu..da kena hack da masa dlu kala..da bertahun da tak gune..emel baru ni beba_anas[at]yahoo[dot]com

  5. mama maisarah

    ko bacer laie ker tajuk nih..tah aku reply jek laa balik kan…hahahha

    guner baby oil…bedak akan mengering kan n berdebukan baby..+ byk lak isu2 skrg nih kate bedak tk elok..kanser servic etc2..eh ko baby boy eh..hahaha haa watver laa..tp t debu2 nyer akan nek2 kemuke tk berape elok… baby oil adelah sgt2 disaran kan…tp klo dh tebiase cube ler elak letak kt badan n muke…biler letak kt muke sapu kt tgn ko dulu…dun use span bulu2 tuh…

  6. beba

    woh…aku pakai benda bulu2 tu tapi cam tak bape tepok2 sgt pon..aku biasanya sapu2 jek..kat bdn ngan muke aku pakai baby oil jek..kat ketiak letak la sket bedak2 ni..then kadang kat leher sket..kat muke mmg tak letak bedak..aku pakai krim sbb muke si alif ni kan cam ade ruam slalu..huu..

    bile ko reply kan aku boleh tgk kat recent comment tu..lgpn takkan la aku nak reply comment ko kat tempat lain kot..nnt ko pon tak tau plak ujung pangkalnye..:p

  7. Pingback: Style dressing Puan Beba… | Habibah & Anas

  8. Pingback: Jom kita berterbangan di udara!! | Habibah & Anas

  9. Pingback: Bulan yang langsung tak productive.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D