Azam Mak Beba untuk Blog ini – 2017

Alhamdulillah.

Dah 23 hari dah kita di tahun 2017. Tapi Acik ni ha baru lah nak buat first post untuk tahun ni. Hihihi. Maafkan saya ya.

Bukan apa cuma tahun lepas memang agaknya mood tu takde kot nak menulis, tapi sebenarnya banyak sangat yang aku nak cerita. Ye lah kan, for me this blog is kinda like a diary where I wrote everything that happened in our life. Kalau macam teringat something tapi dah lupa details cuma search je lepas tu boleh baca balik apa sebenarnya terjadi. Best kan camtu.

Jadinya azam aku tahun ni untuk blog ni ialah untuk bayar balik semua posts lama yang sepatutnya aku tulis. Mostly about my cheeky little Babyguard, Si Azri. Kesian tau dia. Cerita pasal dia sikit sangat. Huu..

Selain dari tu aku juga nak share tentang crafts, mostly felt crafts lah kan sebab aku ada masa rajin nak buatkan busy books and stuffs untuk bebudak ni. I even made a template to share with you guys. Cuma belum ade kesempatan nak buat post nya je.

post-list-hutang

Antara yang dalam list..fuh..poning acik..hahahaha. Tu belum lagi kena hunt for all the related pictures and editing it. Harap Mak bertabah lah. Itu lah kan. Salah siapa dok bertangguh kerja. Ni la makanan dia. Post from 2013 ada sikit, 2014 berderet, 2015 nanti kena listkan pulak. Hahahaha. 2016? Wowwi. Korang jangan ikut tau perangai aku ni. Teruk sangat ni. Mihmihmih.

Lepas ni kena start buat design untuk rupa baru blog ni pulak. Masih simple juga, minimalist design. I love it that way. Hihi. Okay lah. Dah cukup la tu untuk hari ni. Itu la kan. Bila dah start menaip tu melalut lah macam-macam. Kalau tidak sunyi sepi nak dekat setahun. Hahaha..

Wish me luck kay guys. Walaupon aku maintain blog ni atas dasar peribadi, but knowing that ada yang sudi membacanya buat hati ku gumbira. Hahaha.

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D