Awatnya slow sangat internet ni…

sejak semalam slow gile la internet…

streamyx wat hal lagi ke?

semalam lagi la teruk…aku terus tak le nak send email yahoo…huu…pastu dok update blog pon nak upload and insert gambar jek ntah berapa lama la baru boleh..tu pon kat 10 kali agaknye dok try…

boring la kalau internet slow ni…semua jadik susah…

mintakla kejap jek camni…

internet broadband

streamyx oh streamyx...

 

written by beba

3 thoughts on “Awatnya slow sangat internet ni…”

    1. beba Post Author

      hahaha..ntah la…sabo jek la..internet malaysia ni mmg lembab..kalau nak laju gi pindah kat US ke UK ke..laju la kot..hahaha..

      tapi skang ni cam dah ok da rasanya…

Please let me know what do you think about this post. :D