another 2 ex-A2-1-1, bakal selamat…..

post kali ni main topicnye not about baby boy..ehehe..walopon tetap akan terselit2 gak cite baby boy (cam skang ni la..:p) baru jek semalam aku dapat berita baik dari one of ex-A2-1-1 (umah kitorang kat cyberjaya dulu) iaitu Cik Jaja kite..akan bertunang this march..and pastu proceed menukarkan status kepada Puan Jaja pada bulan 8..hohoho..congrats in advance to Jaja..nnt aku try carik tiket murah balik sane ( kalu ko nk sponsor pon besh gak..hoho..:p )

yang buat aku cam excited sampai buat post ni ( da bukan rasia da pasal ni..sbb jaja da bagitau peah! ) sbb dalam kes cik Jaja ni aku TAK kenal sape la bakal laki dier ni..dari yang dier da cite sket2…mamat ni kawan kepada kawan dier time skolah dlu…

so tahun lepas-lepas 3 org from A2-1-1 da selamat da kawen..first skali Puan Leha and En. Meera..yang skang ni menetap @Canada ngan hubby terchenta dier..da setahun pon diorang kawen…then aku dan En. Anas kite..skang ni as sume org pon da tau..menunggu jek en baby boy kuar..:D yeay..banzai!…and Puan Irnny and En. Affan..yang aku xtau la ape cite diorang ni..hehe..:p

this year…Cik Peah n Cik Jaja punye turn plak..and hopefully for Cik Kutak jugak..:D owh..rasanyer pasal Cik Peah kite xde plak aku cite..hehe..Cik Peah ni pasangannye En. Pizi..org N9..diorang ni da nk engage this coming Sunday (25 January 2009)..so congrats to you too Cik Peah..semoga korang kawen akhir bulan 6 ye..hehehe..:p kay?? bule laaaaaa….xpon kalu nk lambat2 ko buat bulan 8 same cam Jaja..:p One week before or after Jaja..senang la aku nk plan nnt..hehe..:p cepat2 kompomkan tarikh ko plak Peah..

ok..kisah selitan en. baby boy plak!! 😀 today aku da masuk 37weeks da..huu..and esok as usual ade Check-up ngan my doctor..hehehe..hopefully baby boy da besar sket dari last 2 weeks…

semalam aku n dak p dok tgk2 calendar..dok agak2..bile la baby boy nk kuar..so kitorang tgk2 tarikh..rasa2 nya besh gak kalu baby boy lahir 09.02.09..hehe..ok per tu…kena cakap hari2 ni kat baby boy..”baby boy kuar 09.02 yekk…” (dengan penuh harapan..hehehe..:p)

owh..lagi satu cite lagi..baru semalam dak p cakap kat aku..mak dier nk amik cuti awal..05.02 da start cuti..nk datang sini tgk2 kan aku..mak dier cakap xelok aku dok sorang2 time2 camni..huu..caring sungguh mak mertua aku..hehe..nasib baik la parents-in-law aku baik2 and dak p pon baik gak!! kalu tak mesti la sengsara idop aku jauh dari family kat kajang..huuu..sbb sume org pon cam caring..so xde problem la sangat aku kat sini (except for xade nandos and teppanyaki..and pau kari and…huu) lagipon dak p sentiasa ade ngan aku..:)

written by beba

4 thoughts on “another 2 ex-A2-1-1, bakal selamat…..”

  1. Leha

    wei…betulker si jaja nak tunang nie?wah..seronok aku dengar good news nie!! sampai seru gak minah tue yek?hehe..nway,aku insyaallah balik May-July..kalo peah n jaja kawin during that time..memang besh..ko tlg ayat2 sikit kat Peah n Jaja tu suh kawin Jun or early July laa..Plsssssssssssssssssss..nak sgt gi wedding budak2 umah kiter:((

  2. beba

    huuu…jaja cam mmg da kompom bulan 8 tu..time bday dier katenyer…so peah jek la kalu nk dipujuk rayu pon..heheeh..:p ko la plak yg dok ayat2..aku da cakap byk kali gak rasanye..hehe..:p

Please let me know what do you think about this post. :D