Ambil angin pantai..

Semalam pas abes gi kenduri kat Kuala Penyu, dak p bawak kitorang gi jenjalan kat Pantai Sawangan. Pantai ni spot orang datang memancing..yang dari sipitang, KK etc..kat situ ada satu jetty yang panjang ke tengah laut. Ada la kat 500m agaknya . Kot la..hehe..agak2 jek..tapi masa nak ke hujung tu mmg cam lama gle jek..aku rasa it’s easier to explain dengan gambar jek..hehehe..

Dari hujung jetty ke daratan..

Dari hujung jetty ke daratan..

Masa kitorang pergi tu matahari still tinggi lagi..tapi angin sedap jek bertiup. Sepoi-sepoi bahasa kate orang..heheh..besh gak la..len kali maybe boleh pergi bawak bekal makan sket..hehe..mesti lagi besh..kitorang pergi kejap jek pon..

Ikan-ikan kecik bermain ombak..

Ikan-ikan kecik bermain ombak..

Pemandangan dari jetty..

Pemandangan dari jetty..

Alif dan Mak kat hujung jetty..

Alif dan Mak kat hujung jetty..

Nak pulak Alif pakai topi dier sekejap..dier dah lama da tak pakai topi..dier tak nak..heheh..pakaikan nanti dier bukak balik..

Alif ngan Ayah..

Alif ngan Ayah..

Menikmati angin sepoi-sepoi bahasa

Menikmati angin sepoi-sepoi bahasa

Gambar ni masa dah nak balik dah..tengok tu..topi pon dah ilang..hehe..

written by beba

4 thoughts on “Ambil angin pantai..”

    1. beba Post Author

      hahaha…mcm tu la pulak ke…magic sungguh.. 😀

      wajib la dah makan…nnt2 la melawat lagi..baru jek makan sekali..hahaha..apsal lak tetibe mcd ni kasi keluar prosperity burger ni..ada pertukaran marketing strategy ke pe..hehehe..nnt nak wat post gak la..hohoho..

      last time makan tak bawak camera plak…

Please let me know what do you think about this post. :D