Alif’s day 8 – 17 pictures….

update ntok gambar hari2 alif..hoho..

alif ngan mak!!

alif ngan mak!!

rasa cam baru jek alif lahir…tup tup skang ni da sebulan lebih da en alif aku ni..heheh..xsabar nk tunggu en alif mendebab..skang ni dier da nk start da menambah daging..hari2 dok teran daging! hehe..tdo pon da pandai melasak da skang ni..mcm2 la pose tido dier ni..hehe..klaka pon ade kadang2..

ujung minggu ni dak p nk datang sini (kajang)..yeay! hohoho..mish dak p so much…rasa cam da sgt2 lama da xjumpe dak p..dak p datang pon sbb sabtu ni nnt mak aku nk wat kenduri kecil-kecilan ntuk alif…wat kenduri doa selamat and cukur jambul..cousin aku yati pon join skali ngan kenduri ni..dier watkan akikah ntuk anak dier syiqin (nama penuh : siti nur asyiqin)..and wat cukur jambul skali…anak dier skang ni da 4 bulan da…debab tol…putih gle..cam kapas….cam mak dier la masa kecik2 dlu gak..hoho..

alif skang ni da selalu da dok melonjak2 ni..pastu ade hati la nk berdiri2 ni..hohoho..dok practice kaki dier…heh..kadang2 cam lama gak dier dok berkuat kaki dier tu..huu..leher blom keras btol lagi..tp da pandai da dok angkat2 kepala time org pegang2..comelnye en. Alif sy!!…:D

written by beba

2 thoughts on “Alif’s day 8 – 17 pictures….”

Please let me know what do you think about this post. :D