Aku ditinggalkan suami…..huu..

huuu…pagi semalam kol 11 pagi anas dah keluar…

tu la semalam aku ngan alif dok pergi jalan2 dating kat 1Borneo..boring…huu..lagipon ada gak barang nak carik..

lamanya nak tunggu hari esok..heehhe.. :p apsal terasa cam lama ek..cam rindu plak..hahahaha…

lagipon takde sape nak tolong sama2 jaga alif.. :p

mana dier pergi…tu biarlah rahsia dulu..nanti aku suruh dier yang cerita..dah lama sangat dah dier tak tulis kat blog ni..nama jek blog Habibah & Anas tapi asik aku jek yg tak sudah2 berceloteh kat blog ni…huu..

tak sabar nak tunggu dak p balik…sebab dier kata dier nak blanje KENNY ROGER’S!! yeay… 😀

Kenny-Quarter-Meal

credit: http://www.krr.com.my

my all-time favorite food kat sabah ni..heehhe..dlu memang masa dok selangor mmg tak jejak kenny roger’s sebab selalu ke nando’s jek…tapi kat Sabah tak de Nando’s so sini la tempat menjamu selera.. :p

takde plak gambar sendri food kat KR ni..hehe..makan jek tak ingat nak snap..hehe..normally side dishes yang aku amik; garden pasta salad, mashed potato and macaroni and cheese.. 😀 dak p plak cam berubah2 sket..tapi selalunya coleslaw mesti wajib ade..yang lain tu sometime potato salad, fruit salad, macaroni and cheese, ikot mood dier jek laa…

 

 

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D