3 hari takde internet…

hai hai….

setelah lama menghilang, skang ni datang balik 😀

actually ni la kes kalau plan tak menjadi…disebabkan cuti panjang ni of course la kitorang balik kampung…and dah alang2 tu buat la makan2 sikit untuk sambut birthday En. Alif yang ke – 2 tahun….tu nanti aku cerita pas ni..

selalunye kalau kitorang balik kampung of course la bawak bekalan celcom broadband prepaid tu kan..this time plak tetibe on the day nak balik tu aku tanye dak p..mananye pergi usb modem tu..selalunye benda tu memang ade jek kat umah….

sakit telinga

pic: google.com

rupenye dier tertinggal kat opis dier plak…tu la gatal tangan bawak…pastu tak reti nak bawak balik…huuu…

tapi tu jek laaa..nak wat camne kan…

so ni jek la untuk kali ni…

cam takde mood nak update panjang2..huu…

p.s: telinga still sakit!! huuu..cam dah start ade berdenyut-denyut balik plak..walopon tak sesakit before this..ni sume sebab dak p la tadi…ade ke dier bule plak dok main tekan and lepas break kejap2 gitu..cam tersentak2 la kot cecair dalam telinga aku ni….ingat esok nak try pergi specialist..tak larat la nak tahan lagi..terseksa…huuu….

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>