2011 – Tahun Tambah Anak.. :p

Seperti tajuk tu dak cakap..tahun ni tahun tambah anak..hahaaha..antara salah satu new year resolution gak la tu..hehhe…tapi not right away laa…

aku pon sekarang ni still pakai implanon..maybe dalam bulan 4 baru bukak…sebabnya aku nak anak aku lahir tahun 2012!! 😀 insyallah..

girl

hopefully untuk second ni dapat la baby girl plak..hohohoho..geram gile wei bile tengok2 barang baby untuk baby girl ni!!! cute2 gilee..dah la aku ni suke gle warna pink ni…geram geram geram..so korang pon doa2 gak la nnt kitorang dapat anak pompuan plak  😀

lagi 2 bulan jek lagi anak bujang aku tu dah nak masuk 2 tahun dah…kejap tol masa berlalu ek..

Ape2 pon..Happy New Year aku ucapkan untuk korang2 ek…semoga korang dapat capai azam tahun 2011 ni nnt..

written by beba

2 thoughts on “2011 – Tahun Tambah Anak.. :p”

  1. efa

    wahhh i like! hehe.. hopefully niat baik tu diperkenankan.. jarak anak lama sangat pun tak elok jugak.. mcm sy ni, anak dah 2, igt nak tambah gak lg, tp duduk pun tak tetap lg..belum settle.. so igt kena hold dulu..

    mesti bes kang tgk alif main main ngan adik die..nak pulak kalau adik die pompuan, mesti comel..dedua rambut panjang..heheh.. semoga berjaya!! :p

    1. beba

      hehehe..tu laa..rasanya kalau alif umur 3 tahun tu ok la kot..actually mmg nak tahun tu..haahha..kalau ikot plan asal jarak 2 tahun jek..

      bestnye kalau dapat pompuan plak..harap2 laa..hehee..rambut panjang dah kompom! 😀

Please let me know what do you think about this post. :D