2 hari tidur dengan Ginseng Detox Foot Patch..

dah 2 hari dah aku tidur pakai ginseng detox foot patch yang aku beli hari tu..last time kan orang tu salah hantar..aku order ginseng foot patch dier pergi hantar normal foot patch plak..pasal tu ade aku cerita kat post: lain diorder lain pulak yang dapat..huu..

since baru 2 hari rasanya takde la rasa cam perubahan besar ke ape ke..tapi aku cam rasa badan tu cam ade rasa ringan sikit..

gambar kat bawah ni takde la comel..haaha..tapi saje jek nak tunjuk hasil toxic yang keluar… :p

ginseng detox foot patch

huuu…nice eh…jom la ramai2 keluarkan toxic dalam badan..heehehe.. 😀

tadi before buat post ni, aku tengok kat dashboard wordpress rupa2 dah 500 posts dah aku buat selama 2 tahun berblogging ni..takde la banyak cam orang2 lain..hahaa..ade yang boleh post sampai 60 posts sebulan..hehe..mmg aku respek laa..ntah camne diorang  bule ade idea byk2 nak buat posts pon aku tak tau..hehehe..aku ni paling banyak pon 40 posts kot sebulan..tu pon sekali jek..hahaha..pastu back to 15-20++ posts jek sebulan.. 😀

bulan ni pon cam sket jek..hahaah…tapi akan aku usahakan untuk update selalu2…go go go beba!!

wordpress-blog-post-statistic

aku nak masuk contest..tapi tak buat2 lagi post..hahaaha..dah la ade 2 yang hari ni last day…cam tak sempat jek..hehehe..kalau rajin pilih satu jek pon ok laa.. 😀 lama dah tak masuk contest…

written by beba

Incoming search terms:

  • GINSENG FOOT PATCH (18)
  • ginseng detox foot patch (17)

2 thoughts on “2 hari tidur dengan Ginseng Detox Foot Patch..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>