2 hari after mengundi..

keputusan tahun ni lain dari yg len la..tp paling xcaye tu kl ngan selangor la..hehe..so dalam 5 tahun ni kite tgk la camne selangor n kl under um..ape ek..pkr ek? ntah la..hehe..then perak, penang, mana lagi tu?..kelantan semestinyer ttp ngan pas..aku xtau la sgt pasal politik2 ni so xmo la cakap byk2..hehehe..tp as for me..aku xde la cam sokong fanatik sgt memana parti ni..as long as malaysia ni aman..makmur, sejahtera dan yg seangkatan dgn nyer..aku ok jek…lagi2 la skang ni da nk kawen ni…nk membina family la katekan..aku nk la nnt bakal anak2 aku bule idop senang..hepi2..

 

then, pasal preparation wedding ni..um..ntah la..rasa nyer progress part umah tu ade laa..da banyak da gak gerak part kemas2 ni..ok la..dari dlu tu..da comel la sket..hehe..letih gak la dok mengalih benda2 berat ni..um..maybe this weekend nk g jumpe balik makcik sham tu..nk g tgk gown tu..then nk kompomkan harga betol2..sume sewa2 baju tu..karoke mak da booked da kot..biase nyer bape ek? xtau la..tp ngan org tu dier kasi 350..n plus mamat dj tu pandai nyanyi skali..mak cakap la..ntuk meja pengantin pon da ade org gak nk wat lauk pengantin..dier chef kat mana ntah…ntuk tu dalam 200 la..ape lagi ek..umm..for now tu jek la kot..ntah la..malas lak nk pk..hehe..kay la..tu jek…:D

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D