10.10.10

orang lain wat entry pasal 10.10.10 ni aku pon nak gak wat…hahaah..

tapi cam takde ape pon yang nak diceritakan..dah la dah betul2 nak abes dah pon tarikh nye…

hantarankahwin

gambar kat atas tu saje2 jek aku wat sebab saje2 gak la nak sebok2 wat post untuk tarikh 10.10.10 ni..heheh..

hadoi..actually cam takmo citer kat sini…tapi…rinnduuuuuuu la kat dak p…huuu…cam dah lama btol dah ni tak jumpe…huuu..seb baik laaaa esok dak p balik…hohoho..camne la nnt nak survive 2 minggu dok kajang..dak p takde…suh dak p amik cuti laaa…hari tu ayah offer nak belikan tiket dier skali dier jual mahal plak…huu..

owh..dak p sebenarnya gi kursus BTN kat kundasang…huu..lama wooo…5 hari!!! :p

dak p ade tinggalkan keter beso tu kat umah…tapi tak berani la nak bawak keter tinggi2 ni…tak confident laaa..si putih takde plak..kena cium ngan sape ntah..so cam dah terbengkalai kat klias..sape nak tanggung tuh?? huu…kalau tak, bule gak bawak Alif jalan2 keluar makan angin keluar asap…dier pon boring tu asik seharian mengadap muke aku jek..sampai tak lalu makan dah…hahaha..

ape2 pon..sok dak p balik…hoyeee…harap2 dak p cuti hari selasa tu..(nada penuh harapan….)

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D