terjah..terjah..terjah…

hari ni last day untuk menerjah segala entry ‘Happy Birthday to Me‘ Giveaway.

So esok atau pon paling cepat malam ni akan diumumkan pemenang nya nanti.

Kepada yang tak completekan entry by today dalam pukul 6 petang gitu..mintak mahap la sesangat ye sebab korang akan ter’disqualified’ secara automatik. Tak adil la nanti kepada peserta2 yang dah complete semua entry tapi yang menang nye tak complete plak entry kang..

setiap yang tak complete tu apa yang tak cukup mesti ada kat ruangan komen korang..kepada yang takde ape2 komen lebihan tu maknanya dah approved la tu… ๐Ÿ˜€

so aku nak menerjah ni..go go go to me…ade lagi sket lagi entry last minute semalam yang aku nak kena tengok..hehe..

harap2 semua pon approved..senang keja aku..hehehe…payah kalau ade yang tak complete..nak kena kasi komen panjang2..pastu nak kena check lagi sekali..bertambah kepeningan.. (luahan hati plak kat sini..huu.. :p) tapi kena berterima kasih gak sebab rajin nak join..hehee..biasa la tu kan ada yang tertinggal ke pe..sbb aku pon ade tertinggal tadi sorang blogger..hehee..sorry bebenor..seb baik dier perasan.. ๐Ÿ˜€

ahh..cukup2..nak kena pergi menerjah..kang lambat plak abes…

letak lagi banner contest kat sini..hehee..suke2 jek letak muke sendri kat banner..terasa cam glemer plak dok berblogwalking nampak muke sendri kat sidebar blog2 lain..hahaha…

selamat hari jadi kepada saya..

update: sambil2 nak carik balik gambar banner dah abes plak dok menerjah..so update teros la kat sini.. ๐Ÿ˜€

sila click gambar kat bawah ni ye…nak copy and paste cam panjang plak nnt..so pakai gambar jek..jimat space.. :p

peserta giveaway

please click untuk tengok list ni ye.. ๐Ÿ˜€

sama cam before this gak..untuk url yang ada simbol (-xc) tu maknanya tak complete..so insyallah malam ni akan dikeluarkan resultnya.. ๐Ÿ˜€

tungguuuu…..

written by beba

2 thoughts on “terjah..terjah..terjah…”

Please let me know what do you think about this post. :D