Result Contest Wajah Seiras..

Mr or Mrs Fries..mana satu la yang aku dapat ek..

Mr or Mrs Fries..mana satu la yang aku dapat ek..

huuu..memula masa keluar result masa half way thru the contest tu nampak cam promising jek nak dapat 2 tempat teratas tu..tapi tup tup..tak menang la pulak..huuu..tak dapat la perfume free…hehe..da lama da aku tak pakai perfume..yang last dapat free tu da habes..hahaha…tapi atas dasar kesian tuan rumah contest tu kasi la either one of mr. or mrs. fries…heh..nampak cute jek..

kepada sesape yang da vote aku tu terima kasih daun keladi la ye…tak terbalas jasa korang..hehehe..

aku ade banyak kali jugak terjumpe pasal One Drop Perfume ni..nampak cam besh jek…harga pon xde la mahal sangat and dalam satu pek cam ade banyak jenis bau..so bagi aku jenis yang tak berapa selalu sangat pakai perfume ni ok la kot…

aku kalau rajin jek atau pon teringat ke baru la pakai perfume ni..memang jarang sangat la…yang perfume free ni slalunye sample2 jek yang orang bagi kat aku..hehe..

Award from UmmiAbbiQis

Award from UmmiAbbiQis

owh pastu lagi satu tuan rumah pada contest tu bagi kat peserta-peserta contest dier ialah award ni…first time la aku dapat mende alah camni..hehe..lagipon ni lah first time aku join contest segala ni…

before this aku takde cam rajin sangat nak berbonding dengan bloggers lain ni..tapi cam terajin la plak semenjak dua menjak ni..heheh..tp takde la active sangat pon..sket2 jek…ade lagi contest yang aku nak masuk ni..tp tengok lah bilenye aku bole buat entry untuk contest tu…harap-harap takde la dok delay jek sampai tamat plak tarikh contest tu nanti hehe…

um..ape jek lagi ek nak citer…huu..ntah…lain kali la pulak aku wat post lagi..macam da tak de idea plak nak cite pasal per…:D

written by beba

5 thoughts on “Result Contest Wajah Seiras..”

  1. jaja_binx

    one drop perfume eh?? jaja ada jual gak..nak ker??member nyer pasal, bleh bagi murah..hoho..tokey one drop perfume ni, engineer jaja kat opis nih…so, senang sket la nak dapat stok directly…interested to become dealer???let me know ya..hehehehe

Please let me know what do you think about this post. :D