Peserta Love is You and Me Contest; 26.04-30.04

Salam semua..ni la update terakhir untuk peserta Love is you and me contest..

pasni dah update lain plak..memulanya nak letak balik semua gambar peserta..tapi cam takde masa plak..dah ngantuk gile sebab tak tido sejak semalam..and pasni En husband ajak pergi jalan2 ke Kudat..so planning nye ialah tido dalam kereta..hohoho.. :p

peserta contest love is you and mepeserta contest love is you and meni la pesaing baru yang join this week…

but still some of them ade lagi yg tak memenuhi syarat..so harap2 nama dibawah ni boleh update a.s.a.p ye..and get back to me..nnt dah nak pilih top 10 dah..

  • nfahk
  • ryna
  • asfiedaimpiana
  • bukhairiah
  • elly hamzah

aik..ramai gak ni..so latest by this tuesday nak complete la ek..as for now semua pon just di includekan untuk pemilihan ke top 10. Just a reminder to all contestants ye..once dah annouce pemenang I’ll check again semua syarat2 tu..kalau tak cukup..hehehe..dot dot dot…

so pasal jurinya..buat masa ni Ketua Juri ialah Puan Beba, Juri-2 ialah En. Anas and Juri Jemputan ialah my old friend Puan Pipah and skang ni tengah memboyot anak ke-2.. 😀 Juri2 ni untuk membantu Puan pengajur buat pemilihan awal..hehe..pening tengok gambar banyak2 ni..

tak tau la camne orang yang buat contest tulis karangan tu..tak ke berpinar mata dok bace karangan2 ni..hehe..pasni ingatnye nak buat giveaway jek laa..senang..tak payah pening2..hahaa…

last2 panjang gak entry aku ni..huu..kay laa..mau siap2..breakfast jap..en. alif tengah tido nyenyak tu..mmg masa tido dier..huu..jap lagi kejut la kot…

p.s: hari tu aku ade offer something..tapi cam takde yang berminat..hahha..ke sebenarnye korang tak bace pon ape yg aku dok lalutkan ni..hahha.. :p

 

written by beba

8 thoughts on “Peserta Love is You and Me Contest; 26.04-30.04”

  1. Pingback: Tweets that mention Peserta Love is You and Me Contest; 26.04-30.04 | Habibah & Anas -- Topsy.com

  2. ejaa

    hahaha ape yang puan beba offer tuh??tak pasan pun. hohoo!
    yang cik ejaa tau, adiah bagi peserta contest ni, dorang leh pilih sendiri kan nak adiah yang mne satu..
    huhuhu alaaaa… nampak nyetak leh join la kontest ni. sabo jelah dapat buah at yang ske gado tuh. hahahah!

      1. beba

        @ejaa hehehe…offer tu included in the entry..tak diwar2kan pon.. :p

        saje je nak test ada yg perasan ke tak..
        hehehe..

        @mama ahmad ade gak yang perasan ek…tp baru tadi asfiedaimpiana (kat bawah ni) dah berjaya jawap dengan terernya..siap umur lagi tu..hehehe.. 😀 gambar awek baju pink tu boleh jumpe kat entry birthday alif..hehe..gambar tu taken masa tu laa..

        takde rezeki aini la..maybe nnt ade lagi terselit2..antara entry.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D