Peserta Love is You and Me Contest; 01.04-05.04

Ni peserta2 yang dah hantar entry dari 01.04 – 05.04…

peserta love is you and me contest - week 1

Thanks for joining contest ku… 😀

Sebelum ni aku ade buat annoucement pasal one entry yang termasuk dalam spam comment aku..this is the exact phrase aku copy and paste balik kat sini (ada ubah sket2…)

Perhatian!!

Aku rasa aku ada terdelete satu comment penyertaan untuk Love is you and me contest. uwaaaa…sorry sangat siapa tu ek..aku tak sempat tengok pon..sebab comment dier end up kat spam aku..aku dah cakap dah not spam kat en.wordpress..tapi bile aku clear kan all spam si en.wordpress yang bijak ni delete pulak dengan comment yg aku cakap not spam tu…ape laaaa…to the contestant tu..maaf ye sesangat..harap2 bule bagi balik your link to me kay…sorry…..

Actually mmg tak sempat tengok pon link atau nama blog peserta ni..sebab aku memang nak tengok after dah clean up spam comments ni..huu..to the peserta..i’m so sorry..kalau awak bace ni..please leave a comment at the contest entry kay..and cakap that you’re the one yang saya terdelete entry tu..

Mintak ampun dan maaf ye..first time anjurkan contest jadi plak camni..huu..

written by beba

4 thoughts on “Peserta Love is You and Me Contest; 01.04-05.04”

  1. ejaa

    waaaa… huhuhu semua nye loving2.. huhu
    macam ne ejaa nk masok ni. hahaha si boypren tak loving. hahaaha jangan si yano tgk komen ejaa kat sini sudah. huhu.

    gagaga all the best to all contestants!

  2. beba Post Author

    @fiza hehe..tu la..lama lagi ni..pasni byk lagi la gambar2 loving ni..pening la nak pilih kang..

    @ejaa hahhaha..boifren kadang mmg kurang loving sket..nnt dah kawen baru la dier nak tunjuk loving dier.. (kes en. anas ni..) :p

    @nida yo la tu kot nida..mmg blom tengok lagi entry nida..thanks ek..and sorry..nnt saya terjah! 😀

Please let me know what do you think about this post. :D