Perhatian kepada peserta ‘Happy Birthday to Me’ Giveaway

Hai laa…lotih dah ni dok menerjah entry..so untuk senarai peserta to date sila lah click kat gambar bawah ni..

 

happy birthday to me giveaway..

sila click nak tengok gambar besar ye..

jangan ditanye kenapa aku letak gambar gini, tak copy paste aje..sebab aku pon tak sure kenapa..hehe..dah weng..dari kol 1 pagi tadi dok tengok entry sampai la skang ni baru la bole wat entry pasal ni plak.. (ade la wat benda lain sket2..hehe..)

please note kepada peserta yang ada tanda ( -xc ) kat sebelah link korang tu..itu makna nya entry adalah tidak complete..so please betulkan sebelum esok..sebab esok akan diumumkan resultnya..apa yang tak cukup ada kat comment di entry masing2..

kay laa..nak tido..sok nak jalan2 kat KL bershopping2..hohoho..tido2…rehat2…go go go!!

 

p.s: kalau ade yang tertinggal please inform me ye.. 😀

p.p.s: kalau nak join pon boleh lagi…penyertaan akan ditutup tepat jam 11.59pm hari ni..

written by beba

11 thoughts on “Perhatian kepada peserta ‘Happy Birthday to Me’ Giveaway”

    1. beba Post Author

      @nil tertinggal plak..hehe..tp dah masuk list dah.. 😀

      @aima ha ah..huu..ade lagi yg belum di terjah..pasni cuti panjang wat GA or contest..rehat..hehee…

      pada yang dah betulkan tu nnt saya tengok balik ek.. 😀 tq..

Please let me know what do you think about this post. :D