Pemenang Mystery Giveaway @beba-anas

Mesti ade yang confuse kan? kenapa tetibe ada pemenang plak..tu la mystery nyer..hehehe..

actually giveaway ni cam tetiba jek aku nak buat masa dok update pasal peserta Love is you and me Contest.

mystery giveaway

see gambar kat atas tu? tu la giveawaynya..tak di gembar-gemburkan..just dalam update tu jek..sebenarnye aku cam nak gak tengok ramai ke tak yang betul2 bace apa yang aku tulis..hehee..tak tau la berapa ramai jek yang perasan pasal ni..sebab respond nya sangat lah sedikit..hehehe..

so pemenangnya yang sangat rajin mengodek2 post and link kat blog ni ialah..

pemenang mystery giveaway

pemenangnya!! : asfiedaimpiana

hadiah mystery untuk Mystery Giveaway @beba-anas ni ialah…

Red Crystal Bracelet

Harap2 asfiedaimpiana suke ek.. 😀 and please bagi your details nama, alamat etc kay. Kalau nak privacy just send it to my email kat beba_anas [at] yahoo [dot] com. A.S.A.P kay..I want to post it sekali ngan hadiah2 lain nnt.. 😀

written by beba

6 thoughts on “Pemenang Mystery Giveaway @beba-anas”

  1. Pingback: Tweets that mention Pemenang Mystery Giveaway @beba-anas | Habibah & Anas -- Topsy.com

    1. beba Post Author

      @asfiedaimpiana 😀 hehe..sorry la lambat update pasal ni..kasi laluan kat contest dlu..hehee..

      @mj yup nice gak kan..one way to reward orang yang betul2 baca sepatah2 apa yg kita dok karutkan..hahaha..

      kalau ade rezeki terlebih maybe boleh buat lagi.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D