My Family’s Sweetest Moment @sweetomoide Contest

yeay..contest lagi.. 😀

hari ni penuhkan ngan entry contest jek la ek..ada je cerita lain..tapi cam malas plak nk update.. :p

contest ni terjumpe pon sebab k.Izan ada bagi award kat aku..pastu ternampak lak pasal contest ni kat blog dier..Kalau nak join kasi click kat sini ek: My Family’s Sweetest Moment @sweetomoide Contest

Theme kali ni pasal family dan kenangan indah..kitorang ni jarang la ade gambar yang bertiga ni..ye laa..kalau aku yang snap..mesti gambar alif and dak p..kalau dak p yang snap sah2 la gambar aku ngan alif..hehe..bile la nak dapat photoshoot free ni..hehehe.. :p

so ni lah gambar kitorang bertiga..satu keluarga..

family moment

Dalam gambar (dari kiri) : En. Anas a.k.a dak p, En. Alif dan Beba
Tarikh gambar diambil: 03.02.2010

Gambar ni diambil masa Majlis Harijadi En. Alif yang pertama. Mesti kalau tengok aku dok pandang En. Anas tu konon2 cam loving la kot..tapi sebenarnya bukan tu yang terdetik dalam hati aku..haha..nak tau pe aku fikir: “ish..dah berapa kali suh cukur janggut ngan misai..tak gak buat2..buat spoil gambar jek..huu” tu la sebenarnya dalam hati..hahhaa.. (dah lebih 3 baris plak Puan Pengajur..huu..sket kira halal la ek.. :p)

 

written by beba

2 thoughts on “My Family’s Sweetest Moment @sweetomoide Contest”

  1. Izan ~ [email protected]

    Salam..

    Thanks for joining. Dah checked… lulus! Good luck to you yaa.. terlebih ? lebih kurang halal.. he he he

Please let me know what do you think about this post. :D