MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

Another contest untuk mencuba nasib. 😀 Ni 2nd time masuk contest organized by MomBloggersPlanet ni. Kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni meh tengok kat sini..

Theme untuk bulan DEC ni ialah “Senyum“.  Susah gak sebenarnya dok mencari gambar En. Alif senyum2 ni..

Hadiah contest ni memang besh..sponsored by PhotoBook Malaysia dan  AliceWonders.

Gambar2 yang nak dipertaruhkan untuk contest kali ni ialah:

Senyuman Lebar En. Alif

Senyuman Lebar En. Alif

Alif senyum sambil tutup mata..

Alif senyum sambil tutup mata..

Nama: Alif Bin Anas

D.O.B: 03.02.2009

Gambar first tu baru2 ni jek ambik yang second picture tu ambik masa Alif berumur 25 hari.

Aku memang paling suka bila tengok Alif tersenyum.

Senyum Alif, membuatkan pagi aku begitu ceria sekali…

Senyum Alif, buat perasaan aku tenang dan gembira…

Senyum Alif, menawar segala macam perasaan gundah..

Senyum Alif, membawa sinar dalam hidup aku..

Senyum Alif, membuatkan aku rasa bertuah memilikinya..

Senyum Alif, menceriakan persekitaran tak kira dimana dia berada..

Senyum Alif, melengkapkan hari ku..

Sehari tanpa Senyum budak comel ni memang tak sah lah..Senyum budak-budak ni senyum yang ikhlas dari hati diorang dan hati budak-budak ni ialah hati yang paling suci sekali.

Cerita pasal ‘senyum’ teringat aku masa dulu-dulu cam ada lagu pasal senyum ni..mesti korang pon ingat gak lagu ni kan.. 😀

Senyum seindah suria
Yang membawa cahya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri

Senyum umpama titian
Dalam kehidupan
Kau tersenyum ku tersenyum
Kemesraan menguntum

Senyum… kepada semua
Senyumanmu amatlah berharga
Senyum… membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah
Ikatan…

written by beba

5 thoughts on “MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest”

    1. beba Post Author

      tima kaseh mummyseri..harap2 ada la harapan..nak sgt photobook tu…kalau dapat tak payah la beli sendri..hahaha..tp kalau tak dapat pon mmg nak buat..hehehe…

      lagu tu almost semua org pon ingat kan..masa zaman2 kita ni..

    1. beba Post Author

      salam myone,

      ye la kot tu…tengah mimpi besh..tu la dok senyum2 tu..hehehe..kiut ke mamanya..hahahaha…tima kaseh..tima kaseh..kembang jap kena puji…macam di pampam…:p

  1. Pingback: Serious Baby 2009 Giveaway.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D