Miles From Tomorrowland Giveaway!

It’s been a while since aku join any giveaway ni. Masa Alif kecik2 dulu memang rajin gak lah masuk. Ada lah few times we got lucky and win something. hehehe.. Nak carik kat mana nak join contest or giveaway pon dah tak tau dah..hahaha.. Giveaway ni tak sengaja terserempak kat group Facebook WAHM.. The owner of the blog, Ayuni namanya post kat group tu. So, mak nak join sebabbbb….

miles from tomorrowland giveaway!

Huuu..see, hadiah dia… Miles from Tomorrowland Bento Box set gituuu..

Kat rumah ni boleh dikatakan channel Disney Junior ni memang almost seharianlah kat TV tu..dah tu sejak cerita ni keluar bebaru ni bukan Alif je yang sakan tengok..si Azri tu pon ikut join sekali. Kalau keluar lagu Miles from Tomorrowland ni menari2 ha sambil nyanyi2.. (^_^);

“Ayels, ayels. Ayels, ayels” kata Azri..hahahaa..

wathcing miles from tomorrowland

Maknya pon kadang-kadang layan gak cerita ni. Suke tengok Admiral dia yang ade kepala dua tu..kelakar je..hahaha..

Nak ajak korang join giveaway ni sesame nanti chance aku nak menang berkurang plak..hahaha..tapi kalau nak join gak meh ler..boleh tengok cara-caranya kat post Puan Ayuni kita kat sini. Takde blog pon boleh join juge.. Lupa pulak.. kalau nak join cepat-cepat sikit..giveaway ni habis on 15 september nanti.. 😀

Since pemenangnya nanti randomly selected, mak ade sikit mandom sket perasaan sebab memang payah beno nak menang kalau anything yang involve luck ni..hahahaa..

Doakan saya menang ye kawan2.. *icon pompuan baju merah menari salsa dalam whatapps* :p

written by beba

2 thoughts on “Miles From Tomorrowland Giveaway!”

Please let me know what do you think about this post. :D