Melaram dengan Handbag; Menang!

handbag-contestsemalam baru je keluar result untuk Contest Melaram dengan Handbag. Tak ku sangka-sangka…rupa-rupanya menang..hehehe..alhamdulillah..tapi takde la menang 1st prize pon….dapat tempat ketiga… OK pe..hehehe..ramai gak yang participated in that contest.

Hadiahnya aku tak sure la apa sebab Mrs. Fiza takde la pulak bagitau ape hadiahnye.. 😀

Tak sabar pulak menunggu hadiahnya..surprise sungguh ni..nnt bile dah sampai akan ku kabo kan ape nye hadiah tu..

and congrats gak to k.eli and wannurhanisah yang menang 1st place and 2 place.

k.eli ni kenal dier masa aku join contest cutest baby in blue dlu..tp tak de rezeki nak menang..alif pon tak cukup biru..hahaha.. tapi yang wannurhanisah ni first time jumpe blog dier through this contest… ni gambar diorang yang bertuah dapat 1st and 2nd place dalam contest ni.

Pemenang tempat pertama dan ke-2 Contest Melaram dengan Handbag

Pemenang tempat pertama dan ke-2 Contest Melaram dengan Handbag

p/s: Thanks bebanyak to Fiza and sesape yang pilih me as the 3rd prize winner..heheh..

written by beba

2 thoughts on “Melaram dengan Handbag; Menang!”

Please let me know what do you think about this post. :D