Mama Adha’s Baby in Blue Contest

Wahh..sudah sangat lama rasanya tak masuk contest ni..hehee..tetibe sejak aku pon buat contest ni..cam rajin pulak aku nak masuk contest.. 😀

Before this pon pernah gak masuk contest Baby in Blue ni tapi cam takde rezeki…tapi kali ni cuba lagi laa, mana tau kot-kot ade rezeki..

So gambar En. Alif berbaju Biru yang nak dipertaruhkan:

baby in blue

Kategori : Boy (B)
Nama: Alif Bin Anas
Umur: 1 Tahun 2 Bulan

Gambar ni diambil masa Alif’s 1st Birthday Party kat rumah nenek dier kat Kajang, and just to let you know, kepala tu ialah kepala sang ayah..and gambar ini tidaklah dicrop untuk menyorok identiti sang ayah, tetapi cik/en. photographer yang telah mensabotaj sang ayah..

p.s: Kalau nak join contest ni sila lah ke blog Mama Adha.

 

written by beba

3 thoughts on “Mama Adha’s Baby in Blue Contest”

Please let me know what do you think about this post. :D