Hadiah-hadiah untuk Alif..

actually dah lama aku nak post pasal ni..tapi dok asik postponed jek memanjang..hehe..maybe sebab bulan ni macam bulan yang ‘M’ bagi aku..haha..teruk betol..

kali ni nak cerita pasal hadiah-hadiah from contest yang baru jek aku dapat (baru means 2 minggu yang lepas.. :p )

1st hadiah ni aku menang as juara from contest I’m Yours ; entry pasal kemenangan kitorang.

Hadiah nye…jeng..jeng..jeng…

queen size comforter set

queen size comforter set!!

ni lah hadiah paling besar aku pernah dapat…memang berbaloi tunggu lama..hehehe.. 😀 memula ingat ke cadar biasa jek ngan sarung bantal etc tu..rupenya siap kasi yang ade comforter..terima kasih banyak2 ye lya.. 😀 sekarang ni kitorang dah pakai pon set ni..sedap Alif tido beralaskan comforter..

hadiah yang kedua plak..pon juara gak..untuk contest Cute Baby in B.L.U.E

hadiahnye dah bagitau dah hari tu kat entry kemenangan Alif ..tapi ni la rupanya yang sendri snap siap ngan note and plastik pon tak bukak lagi.. 😀

beg diaper

dapat diaper bag! 😀

heeee..happy nye dapat hadiah.. 😀

and happy lagi bile dok tengok gelagat dak kecik alif ni yang makin lama makin ntah ape2…haaha..makin nakal pon ade dah dak ni…huu..

hari2 sekarang ni kerja aku dok mengemas segala macam kenakalan yang mampu dier buat..hehe..

tapi lately Alif suke betol dok pakai ketayap ayah dier..hehehe..cute betol..pagi tadi pon, aku bangun2 jek..tengok2 Alif dah bangun, betul2 kat tepi aku..pastu pakai ketayap..ahh..sangat comel jek tengok dier..

pakai ketayap

alif and ketayap ayah

tadaaa...dah siap..

amacam? ada gaya imam muda tak? hehee..

alif tengok tv atas car seat

alif tengok tv atas car seat..

alif mmg suke ngan car seat dier ni..ayah alif kalau pergi kerja dier bukak car seat ni..so kat umah siang2 ade jek la kat living room tu..slalu gak alif dok melepak kat kerusi dier ni..sambil tengok Dibo the Gift Dragon..hehe…

gaya alif

senyuman yang menawan

senyuman dak kecik yang menawan hatiku..hohoho

akhirnya siap gak post aku ni..haha..cam lama gile aku take time untuk buat post yang pendek ni…ada 2 jam kot..hahaha..sebabnye kejap kang dok reply email..pastu kang tengok FB..hadoi..pastu ntah ape2 la lagi..

kay la..itu sahaja for now..cam lapar plak perut ni..makan..makan..makan…

written by beba

Incoming search terms:

  • hadiah hari ibu (48)

2 thoughts on “Hadiah-hadiah untuk Alif..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>