Hadiah-hadiah is on the way…

Wah…lamanya baru aku nak post hadiah kan..sorry sangat ye kepada pemenang2 contest Love is you and me.

Siap ada yang dah bertanya dah post ke belum..hehee..kenapa lambat? takpe la tu..biarlah rahsia..hehe..yang penting hadiah tu akan sampai kat alamat yang korang bagi tu.. 😀

untuk semua hadiah aku just pakai pos ekspress jek kecuali untuk pemenang pertama..sebab tak muat nak sumbat kat dalam envelop tu…make sure ada orang yang nak amik nnt tau…kang MIA susah..huu..

owh..tapi hari ni baru nak post..insyallah..kirim kat dak p suh tolong post kan..aku mmg malas betul la nak keluar rumah ni..walaupon en.husband dah kasi kereta and kebenaran awal2 lagi kalau nak gi memana pon.. :p

sebenarnya nak la gak amik gambar hadiah2 yg dah siap bungkus2 ni..saje2 la nak buat kenangan..hehe..first time wat contest la katakan.. 😀 tapi al-kesahnya bateri camera aku dah kong…and adapter yang biasa guna tu hari tu dah short circuit la plak…sampai ke hari ni tak ingat2 nak beli…huu..tu yang kurang mood nak buat update kat blog ni..hehee..sebenarnye banyak gak update nak wat..tapi nak amik gambar tu tak bule..tu yg jadi mood hilang tu…

owh..hari tu kan aku ada cakap yang aku tengah main game Assassin’s creed 2..(game terbaek!! tapi baru main separuh jalan..hehe) 2-3 hari lepas kitorang jalan2 kat City Mall pastu dak p gatal2 dok carik Assassin’s creed plak..konon2 nak main first dlu..baru main second..hehee..

kalau bandingkan the first and second assassin’s creed ni mmg jauh la bezanya..yg first ni cam ala2 langsung takde jalan cerita and cam repetitive assassination assignments jek..so sebenarnye nak cakap agak boring laaaa….and takde connections or emotion sangat la dalam game ni..kalau yang Assassin’s Creed 2 ni..mmg cam aku dah cakap before this mmg terbaek..jalan cerita bagus..entertaining..and kita boleh paham la ape dan kenapa nak di bunuh orang tu…huu…ape la aku cerita pasal bunuh2 plak ni..hahaaha…tapi memang recommended la Assassin’s Creed 2 ni..

 

Assassin's Creed

tengah dalam dilema nak sambung main ke tak..haahah..

p.s: tengah tunggu Final Fantasy 13 plak…

 

written by beba

Incoming search terms:

  • hadiah is (1)

4 thoughts on “Hadiah-hadiah is on the way…”

  1. JaJa-BinX

    hehe..saya la tuh…bkn apa..risau MIA jer..kekadang org pos/ dhl/ etc ni, bkn berintegriti sgt…coz pernah kehilangan mp3 nak bg adiah kat cousin using poslaju..sampai last cousin tak terima…sgt keciwa..

    1. beba Post Author

      @jaja-binx pos laju bukan ade cam boleh claim asalkan value tak lebih rm200 ke? tak sure sangat pasal ni..rasanya jek..hehe..nak wat camne..dah nasib la tu..

      @nana sabo jek la..haha..sorry la lambat post.. 😀

      @ibu damia insyallah..sampai la tu..hehee.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D