Copy-Paste Contest..

Tengah2 dok blogwalking..I come across to this simple copy and paste contest organized by Raja Kamil a.k.a RK. Aku pernah berurusan dengan RK ni..tapi tak tau la dier ingat ke tak kat aku..hehehe…ye la..siapa lah aku ni.. 😀

To RK..kalau ingat lagi apa kata leave a comment here kay..merapatkan lg silaturrahim..hehehe..

Contest ni senang je..all you have to do is copy a short text at RK’s blog, create a new entry and paste the text.

So, here goes the text:

Raja Kamil seorang usahawan internet sepenuh masa mengadakan cabutan bertuah lagi.

Hadiah kali ini lebih lumayan daripada sebelum ini.

Begitu juga dengan syaratnya, paling mudah, tak sampai seminit pun masa diperlukan untuk peluang memenangi hadiah beliau.

Jika anda hendak memenangi sebuah MP3 Player berkapasiti 2GB, baca lanjut di cabutan http://rajakamil.biz/2009/11/20/pertandingan-akhir-tahun-update

Lastly, leave your link at the contest page as above.

RK dah keluarkan beberapa produk sendiri dan antaranya:

Aku nak try gak wat Adsense for Domain ni..tapi tak mula-mula pon lagi..busy ngan benda lain yang macam-macam lagi..hehehe..nanti la cari masa sket untuk tu.

Adsense aku dah berapa bulan ni baru dapat la dalam $16 camtu..tp keyword biasa je and ranking aku pon cam da makin menurun..tu la tak berapa ramai dah masuk..masa memula tu dapat gak la sebulan $4+ pastu nak $5, nampak cam promising..pastu cam dah tak tengok berapa lama ntah..tetibe merudum..hahaha..masalah aku ni tak pandai nak focus..

alamak..cam dah melalut plak kat entry contest..hahaha..sorry RK..bagi la MP3 player tu kat saya ye.. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D