Contest Best Moment Mommy To Be..

Contest Best Moment Mommy To Be

Masuk contest lagi..hehee..contest ni dianjurkan oleh Mummy Chubby sempena Mother’s Day on May ni..Tarikh akhir nak masuk contest ni ialah on 2nd May..so kalau nak join gi kat sini.

Aku tengok2 gambar peserta2 semuanya perut besor2..tapi aku dlu masa pregnant perut tak berapa nak beso..dah last2 baru tetibe cam nampak menonjol dan tertonjol..hehe..tapi gambar yang aku nak pertaruhkan ni gambar masa perut kecik lagi. Masa tu baru pregnant 5 ke 6 bulan ntah..hehee..so..ini lah gambarnye..

contest-best-moment-mommy-to-bekenapa gambar ni..ntah laa..saje..hehe..for me every moment masa pregnant tu are the best! 😀

gambar ni diambil before nak pergi dinner kat hotel..cerita tu ada kat sini:  dinner at shangri-la tanjung aru resort & spa..

p.s: to mummy chubby, saya rasa maybe ade problem kot ngan follower widget tu..dah refresh a couple times tp cam tak keluar gak..huu..

 

written by beba

5 thoughts on “Contest Best Moment Mommy To Be..”

  1. beba Post Author

    @ejaa hahaah..yo la tu..cam takde jek..

    @siti thanks..hehehe..

    @darkcaspian tambah lagi sorang yg cakap camtu..hahaa..dah tengok dah contest tu semalam..tp part nak buat karangan sampai 500 p.p tu yg cam tak tahan tu..haahah.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D