Baby with Soother or Feeding Bottle

Kalau yang dah lama bace blog yang tak seberapa ni mesti tau yang En. Alif mmg sejak lahir lagi dok minum ngan botol ni..dier ni mengikut perangai mak dier dlu yang tanak direct BF..dulu blom sampai lagi technology pam electric ni..kalau pam manual tu pon tak macam sekarang yang ada imitate baby’s suction la etc..so mak Alif minum susu lembu jek dlu..hehe..tapi Alif still ade sedikit beruntung sebab boleh minum susu mak dier selama setahun sebulan..sebelum mak Alif decide untuk amik pencen mengepam susu setiap hari.. 😀

pastu sempat gak la Alif pakai soother selama sebulan dua kot..pastu dier sendri yang tak nak..and buang..huuu..

actually post ni bukan la pasal apa pon..hehehe..sebenarnye post ni untuk masuk contest yang dianjurkan oleh N.A.I.

gambar yang jadi pertaruhan untuk contest kali ni..

 

alif minum pakai botol

gaya alif dan botolnya..

 

Alif Bin Anas
03.02.2009
beba_anas [at] yahoo [dot] com

alif and soother

updated: tambah lagi satu gambar 😀 jumpe jugak gambar ni..hehe..gambar ni amik masa raya tahun lepas..alif baru jek dapat mende ni..

owh..pastu syarat contest ni kena tag plak member yang ada anak..at least sorang:

so aku ingat nak tag:

tu jek la..malas nak pergi carik link..hahaha.. :p

 

 

written by beba

3 thoughts on “Baby with Soother or Feeding Bottle”

  1. Pingback: Tweets that mention Baby with Soother or Feeding Bottle | Habibah & Anas -- Topsy.com

Please let me know what do you think about this post. :D