Aku nak buat contest!!

contest

It’s decided…aku nak buat gak contest…before this asik dok join contest jek, kali ni nak try buat contest pulak. Aku dah tau dah nak buat contest ape.. 😀 yeay..

Dah draft dah dalam notepad ape syaratnya etc2..tapi bukan sekarang ni contest nya..the contest will start on 1st April nanti…bersempena dengan Anniversary kitorang yang ke-2 (04.04) and Birthday En. Anas kesayangan ku (16.04). So I’m sure all of you boleh teka la kan theme contest ni… 😀

Mesti la ada kaitan dengan love, cinta, amour, sarang,  ai…etc..etc.. 😀

The hadiah..of course..will be sponsored by Sabah Accessories.

written by beba

9 thoughts on “Aku nak buat contest!!”

    1. beba Post Author

      hehee..nanti join laa..baru nak try wat contest ni..harap2 ramai la yg sudi join….

      intan tadi ade dapat tengok tak post pasal blogger award tu..td dok godek2 post cam terhilang kejap benda tu..hehee..sudi2 la terima award yg tak seberapa tu ye. 😀

  1. beba Post Author

    @mrs. k haa..mesti seswai punye laa..sesape jek yg ade pasangan ni bule jek..hahaa..

    @ejaa lebih kurang la tu..ala..theme nye same jek..haha..dah ramai sgt org buat contest ni..lama2 tgk pon cam da lebih kurang jek contestnya..last2 nama contest pon dah sebijik jek same…hahhaa.

    @jaja nak join tu semestinya bule..tapi bab bribe tu tak dapat laaa…hahaha..aku seorang yg adil saksama..kawan baik ke, sedara mara ke..same jek..hohoho.. :p

  2. Pingback: 1111 comments..

Please let me know what do you think about this post. :D