About Love is you and Me contest…

cam ada yang bertanya bile keputusan Love is you and me contest ni akan diumumkan..harap bersabar ye.. 😀

masih dalam proses lagi..insyallah dalam minggu ini juga keputusan akan di umumkan..

p.s: template baru sket lagi nak siap..untuk blog rasanya dah ok kot..just tukar design jek sebenarnya..aku macam dah suke ngan layout skang ni..tinggal nak tukarkan untuk home and gallery jugak jek..

p.p.s: kenapa minggu ni cam terasa M tu kuat sangat ek..hahaha..maybe last month cam dah all out buat post kot..heh.. 😀

 

written by beba

One thought on “About Love is you and Me contest…”

  1. Pingback: Tweets that mention About Love is you and Me contest… | Habibah & Anas -- Topsy.com

Please let me know what do you think about this post. :D