7 hari lagi sebelum ‘Happy Birthday to Me’ Giveaway tamat!!

hear ye! hear ye!

tinggal lagi 7 hari jek lagi..sila2 la join ye kepada sesiapa yang belum join tu… 😀

giveaway yang simple and cara nak dapatkan pemenang pon simple..hehe..senang kepada korang sume..and senang jugak kepada aku… 😀

last time wat contest memang pening nak carik pemenang..rasanya pada sesape yang dah pernah organize contest mesti paham betapa susahnya nak pilih pemenang ni kan..hehe..

tapi kita yang organize contest or giveaway and join mende2 ni takde la nak kecik2 hati ke kalau tak terpilih or tak menang..normal la tu…kalah menang ni kan adat pertandingan..kalau rasa tak leh terima kekalahan tok sah la sebok2 nak join.. :p

so apa lagi..meh la join..as for now still ade beberapa lagi penyertaan yang aku belum terjah…huu..sabo jek laa..

actually aku tengah dalam process meng’upgrade’ characters for my mom’s website ‘hantarankahwin.com‘ ala2 mascot la kot..hehehe..buat masa skang ni gini la rupanya:

gubahan hantaran

sila click gambar untuk ke website hantarankahwin.com

versi baru nanti mmg fully vectorized characters kay…hehee..ketar2 la buat guna illustrator..banyak sangat tools yang aku tak kenal lagi…so progress is very slow..hehe..baru start petang tadi..skang ni about 75% siap kot..yang perempuan dah setel..tinggal yang lelaki jek lagi…nanti dah siap aku kasi reveal kat sini..hehehe..

then kena la wat project tukar banner and header untuk website mak aku tu…and hari tu dah siapkan design business card mak aku…tapi nak tunggu siap dlu mascot 2.0 baru gi hantar print.. 😀

website baru aku still in progress jugak…huu..byk nye yg in progress ni..tapi design and template rasanya mmg dah siap sepenuhnya..tinggal nak kumpulkan contents and masukkan semua contents jek..pastu boleh la annouce besar besaran..hohoho…

ape lagi ek project..owh..project static website yang aku wat dlu ownernya still cam nak tambah lagi pages..so tu masuk dalam future project la..and ada lagi satu project website gak..tapi maybe wordpress base kot..just design jek la kena custom made…tu pon future project..

kalau korang2 ade gak nak kasi aku project, sila2 la contact aku..hehe..just guna ‘contact us‘ form tu jek..aku suke skang ni main design mendesign ni..hehe..

eh..tapi kalau nak free tak dapat la aku nak kasi..hahaa..aku pon mencari rezeki gak ni..kalau nak blogger template free bule..hehe..skang ni baru ade 2..nnt ade lagi 1 on the way..eh..2…hoho..(bile la nak siap..)

kay la..dah panjang plak menceceh…so sila la join giveaway aku tu ek…7 hari lagi..cepat2.. 😀 Personalized Mug menanti korang..hehe..

entry contest dah sticky kat atas..tak pon click jek kat banner bawah ni kay.. 😀

selamat hari jadi kepada saya..

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D